Kraamcadeau van een Geboortekaartje met Borduursel

Je ontvangt een geboortekaartje van iemand. Dan weet je natuurlijk dat de ouders dat het allerleukste geboortekaartje vinden. Het is dan extra leuk en persoonlijk wanneer je een kraamcadeau geeft (of krijgt) in de stijl van het geboortekaartje.

Kraamcadeau van een Geboortekaartje: Badcape met NaamEen mooie badcape van een geboortekaartje

De badcape met naam is al jaren een echte topper. Hij is er in heel veel kleuren, dus grote kans dat er een kleur bijzit die bij het geboortekaartje past. Dit staat natuurlijk heel erg leuk in de kinderkamer. Persoonlijker kan bijna niet. De badcape is fijn om je kindje in te wikkelen na het zwemmen of een badje. Door de capuchon blijft het hoofdje lekker warm.

Kraamcadeau van een Geboortekaartje: Kraampakket met NaamEen compleet kraampakket 

Als je echt wil uitpakken, is het kraampakket een superidee. Het kraampakket bestaat uit een badcape, slabbetje en spuugdoekje. Hoe bijzonder is het als je zo iets krijgt!

Kraamcadeau van een Geboortekaartje: Koffertje met NaamEen koffertje van een geboortekaartje

Ook het koffertje is heel leuk om op deze manier te personaliseren op basis van het geboortekaartje. Wanneer je in het koffertje nog een aantal leuke cadeautjes doet, heb je helemaal een geweldig kraamcadeau.

 

Een uniek kraampakket helemaal speciaal voor jouKraamcadeau van een Geboortekaartje: Kraampakket met Naam

Op deze pagina zie je wat voorbeelden van borduursels die Caro-line op speciaal verzoek heeft gemaakt. Dit is slechts een hele kleine selectie.

Je kunt bijvoorbeeld ook kleuren aanpassen van een figuurtje van de website. Op die manier kun je ervoor zorgen dat het kraamcadeau lijkt op het geboortekaartje. En heel erg mooi past in de babykamer. Ook dan maak je het net weer iets persoonlijker. Misschien wil je wel een andere tekst of een ander lettertype onder het figuurtje geborduurd hebben. Dat kan allemaal. Wil je er meer over weten? Neem gerust contact op! Ik vind het altijd leuk om hierover mee te denken zodat het echt een kraamcadeau op maat wordt.

Kraamcadeau van een Geboortekaartje: Badjasje met NaamHet aanleveren van het geboortekaartje voor het kraamcadeau

Het mooiste is het natuurlijk wanneer je het geboortekaartje voor het kraamcadeau kunt opsturen of afgeven (in Best). Dan kan ik goed de kleuren en details zien. Het is ook mogelijk om een goede scan of een foto van het geboortekaartje te mailen. Ik kijk dan zo snel mogelijk of ik het verzoek kan uitvoeren. Je ontvangt binnen enkele dagen een voorbeeld van het borduursel per mail. Je kunt dan zien hoe het borduursel van het kraamcadeau ongeveer gaat worden. Ik geef dan gelijk door wat de kosten zijn. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan.

Na je goedkeuring, ontvang je een factuur. Zodra ik de betaling zie, verzend ik het bestelde kraamcadeau binnen 5 werkdagen. Mocht je het kraamcadeau vóór een bepaalde datum nodig hebben, mag je mij dit altijd laten weten. Daar zal ik dan rekening mee houden.

Een leuk ingepakt kraamcadeau Kraamcadeau van een Geboortekaartje: Badcape met Naam

Wanneer het op maat gemaakte kraamcadeau helemaal klaar is, pak ik het leuk voor je in. Een doorzichtige verpakking met mooi lint en een kaartje erbij. Op dit kaartje kun je een persoonlijke boodschap schrijven.

Zo ben je er helemaal klaar voor om de kersverse ouders te verassen met een fantastisch kraamcadeau!