Origineel kraamcadeau met naam en geborduurd figuurtje

Wanneer er een nieuw wereldwondertje bij is gekomen, ga je natuurlijk op zoek naar een bijzonder kraamcadeau. Caro-line is een webshop vol babyartikelen met daarop zelf ontworpen geborduurde figuurtjes en de naam van het kindje er onder. Unieke kraamcadeautjes dus!

Een super origineel Kraamcadeau: Een Badcape met Naam en Geborduurd Figuurtje.Een kraamcadeau speciaal voor jou!!!

Een heerlijk zachte badcape met naam voor als je net uit badje komt. Je bent zo weer lekker droog en warm door de dikke badstof. De badcape heeft aan de bovenzijde een capuchon waardoor je hoofdje lekker warm blijft. Heel makkelijk na het babyzwemmen, of wanneer je naar het consultatiebureau moet. Je raakt hem niet zo snel kwijt want je naam staat er gewoon op! De afmetingen van deze royale badcape zijn 80 cm x 80 cm.
Badcape met naam en geborduurd figuurtje vanaf € 17,95.

Een super origineel Kraamcadeau: Een Slabbetje met Naam en Geborduurd FiguurtjeVoor alle Knoeipotjes!

Super handig deze slabbetjes met naam. Ze zijn lekker groot en in een zachte absorberende kwaliteit. Nu kun je lekker knoeien met eten zonder dat je kleertjes vies worden! Geen gefriemel achter in je nekje om de slabber vast te maken maar een makkelijke klittenband sluiting. Natuurlijk krijg je dit kraamcadeau je eigen naam erop geborduurd. De afmetingen van deze slabbetjes zijn 38 cm x 25 cm.
Slabbetje met naam en geborduurd figuurtje vanaf € 8,95.

EEen super origineel Kraamcadeau: Een Badjasje met Naam en Geborduurd Figuurtje.ven Chillen

Dit badjasje met naam is heerlijk wanneer je net je zwemles hebt gehad. Natuurlijk kun je dit kraamcadeau ook over je pyjama aandoen om nog lekker even op de bank te zitten voor het slapen gaan. Door de fijne, soepele badstof zit hij heerlijk. En dan zit er ook nog eens een capuchon op. Handig toch! Nu hoef je nooit meer te zoeken in het zwembad naar jouw badjasje. Dit komt omdat er natuurlijk een borduursel van jouw naam en favoriete figuurtje op staat. Dit badjasje is geschikt voor jou wanneer je ongeveer 1 tot 2 jaar bent.
Badjasje met naam en geborduurd figuurtje vanaf € 20,95.

Een super origineel Kraamcadeau: Een Spuugdoekje met Naam en Geborduurd FiguurtjeDat is een Handig Kraamcadeau!

Een fijn en zacht spuugdoekje met naam voor als je gaat sabbelen, kwijlen of wanneer je knoeit met je flesvoeding. Superleuk toch wanneer jouw eigen naam er op geborduurd staat? De afmetingen van dit spuugdoekje zijn 30 cm x 30 cm.
Spuugdoekje met naam en geborduurd figuurtje vanaf € 7,50.

Een super origineel Kraamcadeau: Een Knuffeltje met Naam en Geborduurd FiguurtjeEen heel lief Cadeautje

Lekker zacht zijn de knuffeltjes met naam. Een kraamcadeau van velours of badstof maar lief zijn ze allemaal. Er zijn aapjes, hondjes en konijntjes. De één nog schattiger dan de ander.
Knuffeltje met naam en geborduurd figuurtje vanaf € 10,95.

Een super origineel Kraamcadeau: Een Kraampakket met Naam en Geborduurd FiguurtjeFjiet fjiew

Wow, wat leuk. Met dit kraampakket met naam zullen de kersverse ouders zeker blij zijn (en het kleine hummeltje natuurlijk ook). Hoeveel leuker kan je kraamcadeau nog worden? Het bestaat uit een badcape, slabbetje en spuugdoekje. Natuurlijk kun je het pakket ook uitbreiden met andere artikelen zoals een koffertje of een knuffeltje.
Kraampakket met naam en geborduurd figuurtje vanaf € 29,95.