Origineel kraamcadeau met naam en geborduurd figuurtje

Wanneer er een nieuw wereldwondertje bij is gekomen, ga je natuurlijk op zoek naar een bijzonder kraamcadeau. Caro-line is een webshop vol babyartikelen met daarop zelf ontworpen geborduurde figuurtjes en de naam van het kindje er onder. Unieke kraamcadeautjes dus!

Kraamcadeau Badcape met Naam en Geborduurd Figuurtje
Speciaal voor jou!!!

Een heerlijk zachte badcape met naam voor als je net uit badje komt. Je bent zo weer lekker droog en warm door de dikke badstof. De badcape heeft aan de bovenzijde een capuchon waardoor je hoofdje lekker warm blijft. Heel makkelijk na het babyzwemmen, of wanneer je naar het consultatiebureau moet. Je raakt hem niet zo snel kwijt want je naam staat er gewoon op! De afmetingen van deze royale badcape zijn 80 cm x 80 cm.
Badcape met naam en geborduurd figuurtje vanaf 17,95.

Slabbetje met Naam en Geborduurd Figuurtje
Voor alle Knoeipotjes!

Super handig deze slabbetjes met naam. Ze zijn lekker groot en in een zachte absorberende kwaliteit. Nu kun je lekker knoeien met eten zonder dat je kleertjes vies worden! Geen gefriemel achter in je nekje om de slabber vast te maken maar een makkelijke klittenband sluiting. Natuurlijk met je eigen naam erop geborduurd. De afmetingen van deze slabbetjes zijn 38 cm x 25 cm.
Slabbetje met naam en geborduurd figuurtje vanaf 8,95.

Even chillen

Dit badjasje met naam is heerlijk wanneer je net je zwemles hebt gehad. Natuurlijk kun je hem ook over je pyjama aandoen om nog lekker even op de bank te zitten voor het slapen gaan. Door de fijne, soepele badstof zit hij heerlijk. En dan zit er ook nog eens een capuchon op. Handig toch! Nu hoef je nooit meer te zoeken in het zwembad naar jouw badjasje. Dit komt omdat er natuurlijk een borduursel van jouw naam en favoriete figuurtje op staat. Dit badjasje is geschikt voor jou wanneer je ongeveer 1 tot 2 jaar bent.
Badjasje met naam en geborduurd figuurtje vanaf 20,95.

Spuugdoekje met Naam en Geborduurd Figuurtje
Dat is Handig!

Een fijn en zacht spuugdoekje met naam voor als je gaat sabbelen, kwijlen of wanneer je knoeit met je flesvoeding. Superleuk toch wanneer jouw eigen naam er op geborduurd staat? De afmetingen van dit spuugdoekje zijn 30 cm x 30 cm.
Spuugdoekje met naam en geborduurd figuurtje vanaf 7,50.

Knuffeltje met Naam en Geborduurd Figuurtje
Lief Cadeautje

Lekker zacht zijn de knuffeltjes met naam. Gemaakt van velours of badstof maar lief zijn ze allemaal. Er zijn aapjes, hondjes, konijntjes en sterren. De één nog schattiger dan de ander.
Knuffeltje met naam en geborduurd figuurtje vanaf 10,95.

Handdoek met Naam en Geborduurd Figuurtje

Laat het mooie weer maar komen!

Wat is het toch fijn wanneer we weer naar het strand of zwembad kunnen gaan. Extra leuk is dat Caro-line hele mooie grote handdoeken met naam voor die gelegenheden heeft. Deze handdoeken (of eigenlijk badlakens) zijn 140cm x 70cm. Echt lekker groot dus. Natuurlijk kun je ze ook thuis na het douchen of badderen gebruiken. Een ideaal kraamcadeau dat lang mee gaat.
Handdoek met naam en geborduurd figuurtje vanaf 16,95.

Luiertasje met Naam en Geborduurd Figuurtje
All you need is……

Handig en mooi deze luiertasjes met naam gemaakt van kunstleer. Makkelijk mee te nemen in een handtas of voor onderin de kinderwagen. Ideaal wanneer je een dagje op pad gaat. In de vakjes kun je enkele luiers en een pakje billendoekjes doen. De afmetingen van het luiertasje zijn 28 cm x 18 cm. Het luiertasje heeft een klittenband sluiting waardoor je snel bij de luiers en doekjes kan. Je kunt het luiertasje met een nat doekje afnemen.
Luiertasje met naam en geborduurd figuurtje vanaf 16,95.

Kraampakket met Naam en Geborduurd Figuurtje
Fjiet fjiew

Wow, wat leuk. Met dit kraampakket met naam zullen de kersverse ouders zeker blij zijn (en het kleine hummeltje natuurlijk ook). Hoeveel leuker kan je kraamcadeau nog worden? Het bestaat uit een badcape, slabbetje en spuugdoekje. Natuurlijk kun je het pakket ook uitbreiden met andere artikelen zoals een koffertje of een knuffeltje.
Kraampakket met naam en geborduurd figuurtje vanaf 29,95.