Geplaatst op Geef een reactie

Een magische eenhoorn… Gratis sleutelhanger bij je bestelling in december!

Zilver Koffertje met Naam en Geborduurd Eenhoorntje

De magische kersttijd is weer aangebroken. Hier staat de kerstboom al hoor! Om al een beetje in de stemming te komen, is de foto dit keer lekker in winterse sferen.

Je ziet hier het zilveren koffertje met het borduursel “eenhoorn”.  Omdat uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen elkaar met kerst cadeautjes geven, geef ik vanaf vandaag tot het eind van de maand december ook cadeautjes weg. Bij iedere bestelling die je doet, ontvang je een leuk sleutelhangertje met het allernieuwste borduursel “eenhoorn”.

Je kunt hem ook gewoon aan je tas, kastdeur of zelfs in de kerstboom hangen. Kan allemaal! Natuurlijk is de eenhoorn niet alleen een borduursel voor rond de kersttijd maar loopt hij het hele jaar door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.