Geplaatst op Geef een reactie

Vriendje/vriendinnetje gezocht voor slingeraapje!

Mint Knuffeltje Aapje met Naam en Geborduurde Sterretjes

Ik ben op zoek naar een lief vriendje/vriendinnetje voor dit aapje met naam. Het is een heel zacht, lief slingeraapje met klittenband aan de handjes zodat je hem ook ergens aan kunt ophangen. Bijvoorbeeld aan een bedje, kinderwagen of box. Denk jij dat je goed voor dit schattige aapje kan zorgen, of ken je iemand die dat zou kunnen?………kijk dan op de pagina met aapjes…. Je kan zelfs kiezen uit 4 verschillende kleuren. Het aapje heeft een wit t-shirtje aan en daarop staat jouw naam geborduurd!!!!!! Zo horen jullie echt bij elkaar. Het aapje is het nieuwste knuffeltje met naam bij Caro-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.