Geplaatst op Geef een reactie

Superdepuper leuke badjasjes!

Lichtblauw Badjasje met Naam en Geborduurd Konijntje

Jaaaaa, dit is leuk. Vanaf vandaag staan er ook badjasjes op de website van Caro-line. Ze zijn geschikt voor kindjes van 1 tot 2 jaar. Dit badjasje met naam is heerlijk wanneer je net zwemles hebt gehad. Natuurlijk kun je hem ook over je pyjama aandoen om nog lekker even op de bank te zitten voor het slapen gaan. Door de fijne, soepele badstof zit hij heerlijk. En dan zit er ook nog eens een capuchon op. Handig toch! Je hoeft ook nooit meer te zoeken in het zwembad naar jouw badjasje. Dit komt omdat er natuurlijk een borduursel van jouw naam en favoriete figuurtje op staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.