Geplaatst op Geef een reactie

Ahhh wat een lieve nieuwe knuffeltjes!

De nieuwe website is nu een weekje oud en nu komen er al weer wat nieuwe artikelen bij. Dit keer het knuffeltje konijn in twee nieuwe kleuren. Mint en Marine. Deze kleuren zijn momenteel heel populair en passen perfect bij de babykamer van nu. Net als de andere konijntjes uit de collectie hebben, de nieuw knuffels met naam heerlijke oortjes om mee te spelen en zijn ze gemaakt van zachte, fijne badstof.

Tot 31 maart 2017 geldt nog steeds de aanbieding van 10% korting op alle artikelen. Gebruik daarvoor de kortingscode tadah2017. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.